Varna24.bg Нощните заведения в Пловдив се готвят за предстоящото отваряне, предаде репортер

...
Varna24.bg
Нощните заведения в Пловдив се готвят за предстоящото отваряне, предаде репортер
Коментари Харесай

Чалготеките и баровете напомниха за себе си преди отварянето

 Varna24.bg Нощните заведения в Пловдив се готвят за идното отваряне, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg . Позабравените билбордове с реклами на чалготеки, нощни заведения и клубове от няколко дни още веднъж са факт по улиците в града под тепетата, както и в другите огромни градове на страната.

От 29 април визитите в нощни заведения, бар-клубове, пиано питейни заведения, бар-вариете и нощни питейни заведения се позволяват при потребление на не повече от 50% от потенциала им.

Това е записано в заповедта на здравния министър за противоепидемични ограничения в страната от 12 до 30 април.

От през днешния ден пък се възобновява провеждането на присъствени групови занятия в езикови центрове, просветителни центрове и други обучителни центрове и школи, проведени от юридически и физически лица при съблюдаване на отдалеченост, носене на защитни маски за лице, постоянно проветряване на пространствата на всеки час и стерилизация. Това подрежда министърът на опазването на здравето с издадена през днешния ден заповед.

От през днешния ден се позволява наличието на аудитория на спортни надпревари навън, при заемане на 30% от местата, не повече от 1 000 души на бранш, съблюдаване на отдалеченост от минимум 1.5 м. и носене на защитни маски за лице.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР